fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Контакт

Водечки партнер

НВО „ЕВРО“ Ќустендил

Ул. „Ген. Заимов“ 2, Ќустендил, Бугарија

Менаџер на проектот

Цветослав Георгиев
+359 895 010 313
tsani.georgiev@gmail.com

Претседател на Управен одбор

Јани Георгиев
+359 898 773 777
yani_65@abv.bg

Партнер 1

НВО „Еко – Славишки“

Ранковце, Македонија

Претседател

Марјан Трајковски
+389 31 380-621
jovan.traj@gmail.com

Партнер 2

Иницијатиива за социјален раст - ИСИ

Извршен Директор

Рајна Трајкова
+359 0884-230625
info@socialempowerment.org